Snijders Stucadoors | Over ons
15405
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15405,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Over ons

Snijders Stucadoors is een stucadoorsbedrijf met ruim 10 jaar ervaring in vrijwel alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van stucadoren. Ons stucadoorsbedrijf is een eenmanszaak, maar voor grotere opdrachten werken wij samen met betrouwbare collega-stucadoors. Wij zijn werkzaam in de Randstad. Onze klantenkring bestaat zowel uit particulieren als uit bedrijven.

U kunt bij ons terecht voor:

– Traditioneel stukadoorswerk
– Gips
– Sierpleister
– Plafonds
– Cementdekvloeren
– Glanspleister
– Betonlook
– Spackwerk
– Etc

Info en offerte

Wilt u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor uw stukadoorswerk? Neem dan gerust contact met ons op.
Heb je een vraag? Stel hem!

Kwaliteit in stucadoorswerk

Bij Snijders Stucadoors staat kwaliteit voorop, in combinatie met een eerlijke prijs en ruime ervaring. Daardoor kunnen wij garant staan voor een goed eindresultaat. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd met eersteklasmaterialen. Mocht er bij oplevering nog een foutje of beschadiging zijn, dan herstellen wij dit alsnog. Wij staan dus garant voor een goede prijs-kwaliteitverhouding en bovendien laten we de werkplek altijd netjes achter. Kwaliteit van A tot Z!