Snijders Stucadoors | De gestucte buitenmuren van je woning schilderen
15659
post-template-default,single,single-post,postid-15659,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

De gestucte buitenmuren van je woning schilderen

De gestucte buitenmuren van je woning schilderen

Steeds vaker zien we dat oudere woningen voorzien worden van een stuclaag die aangebracht wordt op de buitenmuren. Dit is de ideale oplossing om een nieuwe uitstraling van de woning te creëren zonder dat er een enorme verbouwing plaatsvind. Als het stucwerk één keer in de 5 jaar geschilderd wordt blijft de woning er mooi uitzien en heb je er verder weinig omkijken naar.

Vergeten te schilderen

Dit klinkt simpel en dat is het ook. Besteed deze klus uit aan de buitenschilder. Vul het formulier op onze website in. Je ontvangt dan spoedig een aantal offertes van buitenschilders in jouw omgeving. Kies zelf de goedkoopste, degene met de beste opties, of de buitenschilder die morgen al kan beginnen. Neem zelf contact op met de buitenschilder naar jouw keus en maak een afspraak.

Helaas vergeten veel mensen om deze afspraak te maken en bladdert de verf en de stuclaag er na enkele jaren langzaam af. Achterstallig onderhoud is funest voor je woning en zal de waarde er niet door doen stijgen. Het is dus enorm zonde als je niet op tijd een buitenschilder regelt om de muren netjes te onderhouden.

De dakkapel is nog vele malen gevoeliger dan de muren van je woning!

Als je de buitenschilder wilt laten komen, laat hem dan gelijk even de dakkapel controleren. Een dakkapel heeft het zwaar te verduren onder de weersomstandigheden. Maar omdat deze vaak zo hoog zit, bekijken we eigenlijk de dakkapel nooit aan de buitenzijde. Het is erg belangrijk dat ook een dakkapel goed onderhouden wordt om lekkages te voorkomen. Laat de buitenschilder indien nodig ook de dakkapel schilderen nu hij toch bezig is. Maak daarna direct een periodieke afspraak zodat jij vanzelf een melding krijgt over 5 jaar dat de muren en de dakkapel weer onderhoud nodig hebben, zodat je het nooit meer kunt vergeten!