Snijders Stucadoors | Stucwerk tips
15519
post-template-default,single,single-post,postid-15519,single-format-link,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Stucwerk tips

Stucadoren laat u liever niet vaker doen dan nodig is. Met deze 5 tips zorgt u dat uw stucwerk meteen goed gaat.

1. Stucwerk verlanglijstje

Stucwerk is er in soorten en maten. Lees u goed in over de eigenschappen van verschillende soorten stucwerk en maak dan een verlanglijstje. Als u zelf goed weet wat u wilt, is het makkelijker om de juiste stucadoor offerte te kiezen.

2. Stucadoor offertes vergelijken en besparen

Stucadoor offertes vergelijken is altijd de moeite waard. Stucadoor prijzen verschillen per bedrijf en u kunt daar uw voordeel mee doen. Met meerdere stucadoor offertes in handen staat u sterker tijdens het onderhandelen. U kunt zo kiezen voor het meest voordelige aanbod en een stucadoorbedrijf dat bij u past.

Twijfelt u over een offerte? Laat het stucadoorbedrijf de offerte toelichten. In de toelichting wordt vanzelf duidelijk of de aandacht van het bedrijf ligt bij veel verkopen of bij het leveren van goed stucwerk. Lees meer over het besparen op stucadoor kosten.

Vergelijk stucadoor offertes en bespaar op stucadoor prijs

3. Al uw stucwerk in één keer laten doen

Bij een grote opdracht kan een stucadoorsbedrijf een voordeligere prijs rekenen. Als u bijvoorbeeld stucwerk op meerdere verdiepingen overweegt, is het voordeliger om al die verdiepingen in één keer te laten stucen. U betaalt dan minder voorrijkosten en door de grote hoeveelheid kan het bedrijf vaak goedkoper inkopen. Die korting wordt aan u doorberekend in een aantrekkelijkere stucadoor offerte.

Het scheelt natuurlijk ook dat u maar één keer een grote verbouwing heeft. U zit niet maandenlang in rommelige tussenfases.

4. Afdekken scheelt moeite

Neem de tijd voor het uitruimen en afdekken van de ruimte die gestucadoord wordt. Alle energie die u daar van tevoren insteekt, hoeft u later niet te steken in het opruimen van stof.

Stuclopers zijn een goede optie: kartonrollen met een PE-coating. Stuclopers zijn vaak misdrukken van vruchtensappakken. Landbouwplastic of gewoon karton op de vloer is niet voldoende.

5. Wees vriendelijk

Beloon goed stucwerk met een compliment. Bied uw stucadoor wat te drinken aan. Met een kleine inspanning laat u uw stucadoor zien dat zijn werk gewaardeerd wordt. En wie zich gewaardeerd weet, levert graag goed en secuur werk af.