Snijders Stucadoors | Sierpleister, wat is dat nou?
15514
post-template-default,single,single-post,postid-15514,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Sierpleister, wat is dat nou?

Sierpleister, wat is dat nou?

U wilt uw wanden afwerken met sierpleister maar U heeft geen idee wat sierpleister nu precies is? Wel, om precies te zijn is een sierpleister een sterke, naadloze structuurafwerking voor op wanden. Het wordt op ambachtelijke wijze met de hand aangebracht zoals de Vrijmetselaars en Romeinen dit eeuwen geleden al deden, en tegenwoordig kan dat zelfs gelijk in de door U gewenste kleur. Ambacht Stucadoors werkt nog met exact dezelfde basis processen als de Romeinen en Vrijmetselaars van weleer en is dan ook zéér ervaren en bedreven in het toepassen van verschillende sierpleistertechnieken.

Het is een afwerking waar u oprecht vele jaren plezier aan kunt beleven. Na een aantal jaren kunt u het zelfs, indien U wilt, schilderen en dus van kleur wijzigen. Sierpleister is er in een aantal verschillende structuursoorten. Spachtelputz is een van de meest voorkomende structuursoorten, maar ook decorputz en barokputz behoren tot de enorme hoeveelheid verschillende mogelijkheden.