Snijders Stucadoors | Oude schuurwerk methode
15511
post-template-default,single,single-post,postid-15511,single-format-link,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Oude schuurwerk methode

U wilt een plafond afgewerkt hebben door middel van de zogeheten schuurwerk techniek?
Ieder vlak plafond kan in principe worden afgewerkt door middel van zogenaamd schuurwerk. Dit is een hoogwaardige, klassieke maar bovenal zeer stijlvolle afwerking basis van gips.
Door middel van  het eeuwenoude proces van “doorschuren” van het aangebrachte afwerkingsmateriaal komt er een speciaal effect naar voren. Dit kan in de vorm van vlammen of bijvoorbeeld in een lichte naar regelmatige structuur. Schuurwerk is een traditionele afwerking die oorspronkelijk is ontstaan in het vroege deel van de middeleeuwen en in met name de 13de en 14de eeuw is verfijnd door gildemeesters van de Vrijmetselaars.
Een schuurwerk plafond kan  ook opgesierd worden met speciaal op maat vervaardigd lijstwerk en / of klassiek vormgegeven ornamenten. Maar uiteraard kunt U ook kiezen voor een moderne stijl of Uw eigen stijl.